Αρχική Σελίδα

Guangzhou Lvyuan Water Purification Equipment Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Guangzhou Lvyuan Water Purification Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Guangzhou Lvyuan Water Purification Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Guangzhou Lvyuan Water Purification Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Guangzhou Lvyuan Water Purification Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4

Guangzhou Lvyuan Water Purification Equipment Co., Ltd.

 

Είμαστε μια επαγγελματική κατασκευή & πώληση για τα στοιχεία φίλτρων αντικατάστασης και τις κατοικίες φίλτρων ανοξείδωτου. Παρέχουμε την υπηρεσία προσαρμογής cOem για να καλύψουμε τις απαιτήσεις των διαφορετικών πελατών, για να δεχτούμε τη διαφορετική προσαρμογή μεγεθών για τα στοιχεία φίλτρων, την κατοικία φίλτρων κασετών, και την κατοικία φίλτρων τσαντών. Έχουμε εξαγάγει περισσότερο από τις χώρες των εκατοντάδων, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη νοτιοανατολική Αμερική, τη Βόρεια Αμερική, κ.λπ. Η τεχνολογία και η υπηρεσία μας έχουν αναγνωριστεί παγκοσμίως από τους πελάτες.


Εκτός από τη Co. εξοπλισμού καθαρισμού νερού Guangzhou Lvvyuan, ΕΠΕ. Ονομάζουμε μια άλλη επιχείρηση τη Co. εξοπλισμού αφαλάτωσης νερού της θάλασσας Guangzhou Kangyang, ΕΠΕ. Οι μηχανικοί μας μπορούν να χειριστούν όλα τα είδη επεξεργασίας εξοπλισμού καθαρισμού νερού, σχεδιασμού προγράμματος, κατασκευής, εξήγησης, κατάρτισης, δοκιμής και της καθοδήγησης για τις μεταπωλήσεις.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Lvyuan

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 200000-500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Η Co. εξοπλισμού καθαρισμού νερού Lvyuan Guangzhou, ΕΠΕ είναι ενός Co. από επαγγελματικού κατασκευαστή παραγωγών διήθησης. Η επιχείρησή μας ιδρύεται το 2009, κοντά στον κλάδο ποταμών μαργαριταριών. Έχουμε μέχρι 10 έτη εμπειρίας για την εξαγωγή και εσωτερικός, και τις επαγγελματικές τεχνικές δεξιότητες, και το συστηματικό ποιοτικό σύστημα διαχείρισης.

υπηρεσία της εταιρίας

Η υπηρεσία μας

 

1, υπηρεσία cOem
Μπορούμε να υποστηρίξουμε την υπηρεσία cOem για να καλύψουμε την απαίτηση διήθησής σας.

 

2, ενισχυτικό σύστημα
Το σύστημα αποτελείται από τα συστήματα αξιώσεων, το σύστημα τεχνικής υποστήριξης, το σύστημα έρευνας και τη διαταγή μετά από το σύστημα. Το σύστημα θα παράσχει την υπηρεσία μεταπωλήσεων στη μεγάλη έκταση.

 

3, ελεύθερη κατάρτιση
Παρέχουμε την ελεύθερη κατάρτιση τους σε όλους πελάτες και τους διανομείς μας. Η κατάρτιση θα σας δώσει την άφθονη γνώση του προϊόντος μας, και θα το καταστήσει εύκολο για την εργασία σας.

 

4, ελεύθερος χώρος αποθήκευσης
Παρέχουμε τον ελεύθερο χώρο αποθήκευσης στον πελάτη μας, για να επιτύχουμε τη φόρτωση purposes.ur Resp μιγμάτων

Ομάδα επιχείρησης

Οι προσφορές Lvyuan συμπύκνωσαν τα πορώδη πλαστικά προϊόντα, φίλτρα ανοξείδωτου, φίλτρα τιτανίου, φίλτρα φραγμών άνθρακα των διάφορων μορφών και των μεγεθών. Παρέχουμε τις προσαρμοσμένες συμπυκνωμένες πορώδεις λύσεις μέσων ανά τις προδιαγραφές πελατών για τα υλικά, τις διαστάσεις, το μέγεθος πόρων και κενό όγκο.

 

Αυτά τα συμπυκνωμένα πορώδη προϊόντα είναι με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της αντιδιαβρωτικής, αντίστασης θερμοκρασίας, της χημικής compatibilty, εξαιρετικής ευρωστίας, καμίας απελευθέρωσης μορίων, και του μεγέθους πόρων από 0,1 έως 200 μικρό κ.λπ. Αυτή τη στιγμή το συμπυκνωμένο πορώδες πλαστικό, ανοξείδωτο, τιτάνιο, ενεργοποιημένα προϊόντα άνθρακα έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στον αερισμό & τη θέρμανση δί ατμού, τον εξαερισμό, fluidization, τη διάχυση, την προστασία εμποδίων, τη διήθηση, να χαμηλώσει, την κάλυψη, να κατασιγάσει, την ακουστική ύγρανση, την απορρόφηση & την προσρόφηση, και τις wicking εφαρμογές και περισσότεροι.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: οικοδόμηση 3F Ming BO Tang, δρόμος Dukou, πόλη Xinzao, περιοχή Panyu, Guangzhou, Guangdong, Κίνα